Werkwijze

 

Kandidaat

 

Contact

Ben je op zoek naar een (andere) baan en wil je de volgende stap maken in je farmaceutische carrière,

Stuur dan je cv met een korte toelichting naar info@pharmastep.nl t.a.v. Irene Westhoff of neem direct contact op via 06-51578302.

Je kunt altijd contact met ons opnemen, ook al zie je geen geschikte vacature op de website staan. We hebben nl. ook diverse discrete vacatures in portefeuille. We zullen dan met jou op zoek gaan naar de passende vacature en deze uitgebreid bespreken.

 

Intakegesprek

Iedere kandidaat krijgt een intake-gesprek waarbij je je motivatie persoonlijk kunt toelichten. Dit kan worden uitgebreid met een persoonlijk drijfverenprofiel. Potentiële kandidaten worden voorgedragen bij opdrachtgevers met behulp van een uitgebreid competentieprofiel.

 

Kandidatenbestand

Mochten we je op dit moment niet kunnen bemiddelen naar een nieuwe uitdagende functie, dan nemen we je gegevens op in de interne database en nemen weer kontakt met je op zodra er wél mogelijkheden zijn.

  

Tarief

PharmaStep werkt kosteloos voor kandidaten.

 

  

Opdrachtgever

  

Juiste kandidaat

PharmaStep wil de opdrachtgever “de zorg uit handen nemen” voor het vinden van de juiste kandidaat. De vacature wordt nauwkeurig gescreend, in de database opgenomen en op de diverse sites geplaatst. De kandidaten sturen hun cv met toelichting, worden uitgenodigd voor een intake-gesprek en worden met behulp van een uitgebreid competentieprofiel voorgedragen bij de opdrachtgever.

  

Profile Dynamics

In het selectietraject kan ook gebruik worden gemaakt van een analyse van het drijfverenprofiel. Deze methode maakt inzichtelijk of de kandidaat beschikt over de benodigde drijfveren om een bepaalde functie te kunnen uitoefenen. In overleg met de kandidaat kan dit profiel uitgebreid worden toegelicht bij de opdrachtgever.

 

Match

Ook nadat de optimale match is gerealiseerd, zal er na verloop van tijd altijd terugkoppeling zijn of de kandidaat meegroeit met het bedrijf.

  

Vacaturebestand

Mochten we u op dit moment niet kunnen helpen aan een geschikte kandidaat, dan nemen we de vacature-gegevens op in de interne database, laten we de vacature op de diverse sites staan, en nemen we weer kontakt op, zodra we wél een kandidaat kunnen voordragen.

 

Tarief

Bij een geslaagde match wordt een marktconforme bemiddelingsfee in rekening gebracht. Wij vertellen u hierover graag meer. 

 

Privacy statement
Powered by ThirdWave CMS