Wie zijn wij?

PharmaStep is hét bemiddelingsbureau voor apothekers en bio-farmaceuten in de farmaceutische branche. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in de openbare apotheek (keten, zelfstandigen), ziekenhuisapotheek, de farmaceutische industrie en healthcare in het algemeen. Voor onze opdrachtgevers zullen we altijd naar de juiste kandidaat zoeken. En voor de kandidaat zoeken wij heel secuur naar de juiste vacature.

Uiteraard zullen de belangen voor beide partijen zo goed mogelijk worden gewaarborgd en zullen we streven naar een optimale match. Dát is onze specialiteit.

 

De organisatie

PharmaStep is in 2008 opgericht door Irene Westhoff - ten Horn, die hiervoor ruim 20 jaar bij OPG heeft gewerkt in diverse functies (Mediq).

De jarenlange ervaring in deze specifieke branche, de kennis van diverse overheidsmaatregelen, de expertise van een A-merk-keten en de kennis van apothekers-bemiddeling vormen tezamen de basis voor dit speciale werving & selectie bedrijf.

 

Inmiddels is PharmaStep alweer 12,5 jaar actief als zelfstandige organisatie, en heeft zij door de jaren heen al menig kandidaat en werkgever blij gemaakt met een juiste match, zowel in de openbare apotheek, het ziekenhuis, als de farmaceutische industrie.

 

PharmaStep: persoonlijk, vertrouwd, deskundig en snel. 

We kunnen u zorg uit handen nemen en tijd besparen, door u te helpen met het vinden van de juiste kandidaat, zodat u met een goed en gemotiveerd team de juiste service aan uw klanten kunt (blijven) bieden. Voor u betekent dat dus: gemak, zorgvuldigheid, snelheid en discretie. 

 

De functies waar wij voor bemiddelen: 

We richten ons op apothekers, bio-farmaceuten, en zijn altijd geinteresseerd in mensen met ervaring in de farmaceutische branche of de heathcare in het algemeen, die :

  • vast of tijdelijk werk zoeken;
  • tweede of beherend apotheker willen worden in de openbare pharmacie;
  • willen werken in een ziekenhuisapotheek of in de farmaceutische industrie.
  • een eigen apotheek ambiëren of deze juist willen verkopen.
Privacy statement
Powered by ThirdWave CMS