Wie zijn wij?

PharmaStep is hét bemiddelingsbureau voor apothekers en bio-farmaceuten in de farmaceutische branche.

Voor onze opdrachtgevers zullen we altijd naar de juiste kandidaat zoeken. En voor de kandidaat zoeken wij heel secuur naar de juiste vacature, die bij je past en waarin je kunt doorgroeien. Hierbij wordt het persoonlijke drijfverenprofiel gebruikt, omdat het altijd om maatwerk gaat.

Uiteraard zullen de belangen voor beide partijen zo goed mogelijk worden gewaarborgd en zullen we streven naar een optimale match.

Dát is onze specialiteit!

IMG_1364

Al 12,5 jaar een begrip

Inmiddels heeft PharmaStep haar 12,5 jarig jubileum gevierd, middels de online activiteit “The great PharmaStep Bake Off 2021” samen met Pharmaciae Sacrum uit Groningen.

zonnebril-3

Visie

Wij kunnen u zorg uit handen nemen en tijd besparen, door u te helpen met het vinden van de juiste kandidaat, zodat u met een goed en gemotiveerd team de juiste service aan uw klanten kunt (blijven) bieden.

Voor u betekent dat: Gemak, Zorgvuldigheid, Snelheid en Discretie. Waar wilt u met uw organisatie staan over 5 jaar? En wie past daarbij?

Functies waar wij in bemiddelen

We richten ons op apothekers, bio-farmaceuten, en zijn altijd geinteresseerd in mensen met ervaring in de farmaceutische branche of de heathcare in het algemeen, die:

  • vast of tijdelijk werk zoeken;
  • tweede of beherend apotheker willen worden in de openbare apotheek;
  • willen werken in een ziekenhuisapotheek;
  • willen werken in de farmaceutische industrie;
  • een eigen apotheek ambiëren of deze juist willen verkopen.

De organisatie

PharmaStep is in 2008 opgericht door Irene Westhoff – ten Horn, die hiervoor ruim 20 jaar bij OPG heeft gewerkt in diverse functies (Mediq).

Inmiddels is PharmaStep alweer 12,5 jaar actief als zelfstandige organisatie, en heeft zij door de jaren heen al menig kandidaat en werkgever blij gemaakt met een juiste match, zowel in de openbare apotheek, het ziekenhuis, als de farmaceutische industrie.

Merkwaarden:

Persoonlijk

Er zal zowel met de kandidaat als de opdrachtgever uitgebreid worden gesproken, om de behoeften van beide partijen in kaart te brengen voor de optimale match. Echte belangstelling is hiervoor essentieel. Er zal gekeken worden naar de kracht en drijfveren van de kandidaat enerzijds, en de behoefte en verbeterpunten van de organisatie anderzijds. 

Vertrouwd

PharmaStep is al jaren een begrip in de farmaceutisch Nederland. We beschikken over een uitgebreide database, een netwerk en houden de markt en zijn ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten.

Snel

PharmaStep schakelt snel en zorgvuldig, met behoud van kwaliteit. Via welke schakel de communicatie ook verloopt, de procedure wordt nauwkeurig bewaakt.

Deskundig

PharmaStep werkt zorgvuldig en discreet. Zonder toestemming vooraf wordt geen informatie over opdrachtgever of kandidaten verstrekt. Wij begeleiden de organisatie en kandidaat gedurende het gehele traject zorgvuldig en adviseren daar waar nodig is.

Ook het managen van verwachtingen behoort tot onze taak. Zodra er een match ontstaat, zal er niet alleen naar het moment zelf worden gekeken, maar ook of op langere termijn de kandidaat meegroeit met de organisatie. Belangrijk hierbij is of beide partijen voldoen aan elkaars verwachtingen. Dan pas kunnen we tevreden zijn met de optimale match en kan er sprake zijn van een duurzame relatie.

Toegankelijk

PharmaStep wil makkelijk bereikbaar zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

"Wie niet in staat is om fouten te maken, is tot niets in staat!"

 "Als je alles  onder controle hebt, ga je misschien niet hard genoeg!"